Onze aanmeldingsprocedure

Wat ontzettend leuk dat jullie interesse hebben in Spring High! 

Wij laten onze school graag zien :)

 

Kom verder en maak een afspraak met Esther de Vries

e.devries@springhigh.nl

06 4856 4105

Of bezoek onze (online) Open dagen te vinden op de website www.springhighgo.nl

 

De procedure

Waarschijnlijk komen we in de scholenlijst voor als dependance van OBS de Toekomst. We delen een gebouw, maar zijn verder twee hele verschillende scholen. Op onze school kun je terecht vanaf de dag dat je vier wordt of als zij-instromer van alle leerjaren.

We vertellen graag meer over onze aanpak en filosofie.

Zien we jullie snel? 

 

Je kunt je kind bij ons aanmelden vanaf 3 jaar:

Wellicht heb je via de gemeente een aanmeldingsformulier voor de basisschool ontvangen met een brochure over het toelatingsbeleid ontvangen, omdat je kind drie is geworden. Je kunt je kind bij ons aanmelden door dit voorkeursformulier voor de basisschool in te leveren bij ons op school, locatie August Allebéplein 17. 

Je kunt je kind bij ons aanmelden via zij-instroom (alle leeftijden):

Naast het aanmelden van driejarigen is het bij ons mogelijk om voor de zomervakantie en de kerstvakantie je kind (ongeacht de leeftijd) aan te melden om via zij-instroom op Spring High te starten. Hiervoor maken wij graag een afspraak met jou als ouder/opvoeder en nemen vervolgens contact op met de huidige school van je kind. Samen bekijken we dan of het mogelijk is om tussentijds in te stromen op Spring High (voorkeur voor start schooljaar en januari).Geplande informatieavonden en rondleidingen (zij-instroom = alle leeftijden):

Wij zijn verder elke eerste woensdag van de maand van 10:00-12:00 beschikbaar voor een rondleiding op onze school. Graag vooraf aanmelden door een bericht te sturen naar Esther de Vries op 06 4856 4105 of mail naar e.devries@springhigh.nl.

* NB Informatieochtend en -avond op aanvraag (in verband met maatregelen rondom COVID-19)August Alleb├ęplein 17

1062 AA Amsterdam

06 4856 4105

e.devries@nullspringhigh.nl