Onze school

Onze school

Jouw plek in de wereld, die ontdek je bij ons!

Achter de Sloterplas ligt Spring High Go.
Een verfrissende basisschool die verder gaat om verder te komen. Een school waar jij jezelf en jouw plek in de wereld ontdekt. Waar je samen met ons op onderzoek uitgaat, de basis leert en steeds weer nieuwe dingen ontdekt. Wij kijken goed naar wat je kunt en dagen je uit om lef te tonen en verder te gaan.

Zo werkt Spring High Go

Op Spring High Go doen we het net even anders. Bij ons begin je op de dag dat je 4 wordt, net als op elke basis- school. Ben je 12, dan kun je bij ons door blijven leren totdat jij jouw diploma op zak hebt. Voor welk diploma jij gaat, dat bekijken we samen een paar jaar later. En dat doen wij niet voor niets. Wij geloven namelijk dat hoe ouder jij bent, hoe meer je tot bloei komt en hoe beter we kunnen zien wat jij echt in je mars hebt. Daarom kiezen we na de brugklasperiode pas het eindexamenprogramma dat het beste bij jou past.

Doorlopende leerlijn

Wij geloven in open grenzen en werken met gemixte groepen binnen een doorgaande leerlijn vanaf 4 jaar tot het eindexamen van de middelbare school. Dus of je nu 4, 8 of 14 bent, als je bij ons op school komt, kijken we per vak waar jij staat. Je volgt lessen op verschillende niveaus, met kinderen van verschillende leeftijden. Dus zit jij nu in groep 3? Dan kun je zomaar met kinderen die al ouder zijn in de klas komen! Ben jij in groep 7 al toe aan wiskunde? Je bent van harte welkom! Want bij ons is niet jouw leeftijd het uitgangspunt maar jouw motivatie en groeipotentie.

Stevige basis

De vakken rekenen en taal vormen op Spring High Go de basis.
Hoe beter je dit onder de knie hebt, hoe leuker alles wat je hiernaast doet wordt en hoe verder je daarmee komt. Wij houden van vooruitgang maar cijfers zeggen ons niet veel. Daarom belonen wij inzet en vieren we groei. Want dat stimuleert.

Altijd in beweging


Op Spring High Go zitten we niet stil. Elke dag bewegen wij. Gaan we naar buiten. Erop uit. Want dat is gezond.
We houden van buiten, want daar leer je zoveel meer. En bewegen tijdens het leren mag. Want stil zitten brengt je niet altijd verder.

Terug

Herman Poortstraat 17

1064 BR Amsterdam

06 4856 4105

e.devries@nullspringhigh.nl